Aleja Dobrego Smaku – oferta dla wystawców.
Na palcu Biegańskiego będzie ustawiona scena, na której odbywać się będą pokazy kulinarne, interaktywne konkursy z udziałem publiczności i występy artystyczne, ustawione będą także stoiska dla restauratorów, gmin i sponsorów imprezy, natomiast na środkowym pasażu III Alei Najświętszej Maryi Panny ustawione będą stoiska wystawców oferujących produkty związane z dobrą, regionalną kuchnią.
Koszt uczestnictwa:
- Stoisko drewniane, z trzech stron otwarte, o wymiarach 6m2 (3 m szerokości, 2 m głębokości) szt., w cenie 800 zł + VAT 22% - cena jednego stoiska na cały okres imprezy. W skład wyposażenia stoiska wchodzi: podłączenie prądu 220V, lady wystawiennicze z trzech stron stoiska, 2 krzesła, oświetlenie).
- Powierzchnię niezabudowaną z podłączeniem do prądu 220V w cenie 150 zł + VAT 22% za 1 m.b. (cena najmu powierzchni za cały okres trwania imprezy).
W trakcie festiwalu istnieje możliwość sprzedaży produktów, prezentacja przysmaków, prezentacja ofert firm. W sobotę i niedzielę w trakcie trwania imprezy na scenie na placu Biegańskiego będą się odbywać pokazy (sobota – Karol Okrasa, niedziela – Pascal Brodnicki),występy artystyczne (niedziela – Lombard).
Szczegółowe informacje (plan festiwalu, umowa, regulamin) dostępne w Urzędzie Miasta i Gminy Żarki w pokoju nr 16, tel. (34) 3148036 w.32 lub w Częstochowskiej Organizacji Turystycznej, Al.NMP 65, tel. (34) 368 22 66.
30
MAJ
2008
1597
razy
czytano